За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita се намира на източното крайбрежие на Мавриций, с изглед към планината Bambou. Град Бел Еър е на 3,2 км, а центърът на Порт Луис – на 48 км. Международно летище  е на 34 км от хотела. Обхваща обща площ от 259 декара, която включва и частен остров с площ от 11 декара с безпрепятствен изглед към голяма лагуна.

В стаите

Вдъхновен от местните детайли в съчетание с традиционни материали и съвременни ефекти, дизайнът на всички вили с басейн в хотелския комплекс осигурява щедро вътрешно и външно жилищно пространство. Предлагат се общо 136 вили с удобства на открито като пейзажни тераси, душ на открито, малък инфинити басейн и частна уединена градина.

На територията на хотела

 Трите ресторанта, лоби барът и грил ресторантът на плажа на Ile aux Cerfs, с които разполага Four Seasons Resort Mauritius, ще задоволят всяко кулинарно желание. Разнообразното меню включва както най-изтънчени ястия на грил, така и автентични италиански, индийски, азиатски и мавритански специалитети. Отличеният с награди спа център във Four Seasons Resort Mauritius at Anahita е разположен на дървени колове над лагуната на Индийския океан сред тропическа растителност и е създаден с идеята да бъде съвременно и естествено място за уединение и дом на пълно подмладяване. От хотела се предлага безплатен неограничен голф на голф игрището Ernie Els Design, както и на голф игрището Bernhard Langer Signature, разположено на остров Ile aux Cerfs

Плаж

Изключително красив бял пясък, с тюркоазена лагуна и много чисти води.

Оценки и коментари